top of page

Over ons

Beauty Inn staat garant voor een persoonlijke aanpak, professioneel gerichte verzorging en vrijblijvend verzorging- &stylingadvies. We bezoeken jaarlijks de Hair & Beauty Cosmo in Bologna en ons team wordt bijgeschoold door trendsetters op gebied van de nieuwste knip- & styling technieken. We maken in onze beauty salon gebruik van [comfort zone], dit merk is in meer dan 50 landen actief. Wij staan voor een uiterst professioneel product en een zeer inspirerende samenwerking voor ieder met een groot hart voor de wereld van beauty.

 

Ook hebben we de Diamond Microdermabrasie. De Diamond Microdermabrasie is een niet-operatieve diepte huidpeeling methode. Met behulp van steriele diamanten kopjes verwijderen we de bovenste laag huid en tegelijkertijd zuig je de deeltjes met alle vuil en dode huidcellen op. Deze procedure verwijdert huid en onvolkomenheden, vlekken, rimpels en ongewenste pigmentatie van de huid.

 

Qua haarverzorging hebben we gekozen voor het Italiaanse merk Green Light, de absolute must op gebied van haarverzorging en trends.

comeapplicareilmascara.jpg
bottom of page