Over ons

Beauty Inn staat garant voor een persoonlijke aanpak, professioneel gerichte verzorging en vrijblijvend verzorging- &stylingadvies. We bezoeken jaarlijks de Hair & Beauty Cosmo in Bologna en ons team wordt bijgeschoold door trendsetters op gebied van de nieuwste knip- & styling technieken. We maken in onze beauty salon gebruik van [comfort zone], dit merk is in meer dan 50 landen actief. Wij staan voor een uiterst professioneel product en een zeer inspirerende samenwerking voor ieder met een groot hart voor de wereld van beauty.

 

Ook hebben we de Diamond Microdermabrasie. De Diamond Microdermabrasie is een niet-operatieve diepte huidpeeling methode. Met behulp van steriele diamanten kopjes verwijderen we de bovenste laag huid en tegelijkertijd zuig je de deeltjes met alle vuil en dode huidcellen op. Deze procedure verwijdert huid en onvolkomenheden, vlekken, rimpels en ongewenste pigmentatie van de huid.

 

Qua haarverzorging hebben we gekozen voor het Italiaanse merk Green Light, de absolute must op gebied van haarverzorging en trends.

Permanente Make-up  bij  Beauty Inn

 

Elke moderne vrouw wil er toch graag perfect uitzien! 

 

Wat is permanente make-up?

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up van Nouveau Contour wel! Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie, uit zee of zwembad komt, als u 's morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind, uw permanente make-up blijft altijd op zijn plaats. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet 'kaal', want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.

 

Prijslijst Permanente Make-up

Eyeliner onder €160,-

Eyeliner boven €190,-

Eyelinger onder en boven €335,-

Wenkbrauwen €265,-

Lipliner €285,-

Lipliner + schaduwen €350

 

© 2023 by Bachelorette. Proudly made by Wix.com

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic