top of page

Altijd  met de laatste trends op de hoogte!

 

 

 

 

 

 

 

Viva collection

De collecties worden ontworpen door Vicky, Victoria Valerie Vincenzo. Samen met een team enthousiaste medewerkers wordt er met passie gewerkt aan prachtige sieraden voor iedere vrouw die bij alle gelegenheden worden gedragen. Vicky is een jonge vrouw met Italiaanse roots. Ontwerpster van de prachtige oorbellen onder de naam Viva. Vicky is geboren in 1976 en opgegroeid op het schiereiland Sirmione, ‘de parel van het Gardameer’. Op haar 15e is ze naar Milaan vertrokken om te studeren aan een Internationale Design School en daar is haar interesse voor sieraden ontwikkeld.

In haar vrije tijd geniet Vicky van dineren in de kleine Italiaanse restaurants van Milaan, zij maakt indruk door haar prachtige looks en elegante stijl. Ze houdt van winkelen, bezoekt regelmatig theater en haalt inspiratie uit verschillende mode-events en tijdens haar vele internationale reizen. Altijd heeft ze een potlood en papier bij de hand, zodat ze direct een nieuw ontwerp kan tekenen en later in haar atelier kan uitwerken. Ook gaat ze regelmatig terug naar Sirmione om daar haar rust te vinden en langs het prachtige water van het Gardameer haar ideeën volledig uit te werken.

VVVICTORIA VALVICTORIA VALERIE VINCENZOERIE VINCENZOICVICTORIA VALERIE VINCENZOTORIA VALERIE VINCENZOICTORIA VALERIE VINCENZO

 

bottom of page