top of page

Pupa Make up

 

PUPA Milano is een make-up merk uit Italië dat staat voor kwaliteit en design en altijd gebruik maakt van de laatste trends. Deze laatste trends worden behaald door een internationaal trendteam dat het merk groot maakt. PUPA make-up is altijd gedurfd en gaat mee met de nieuwste modetrends. Hiernaast is dit Italiaanse make-up merk een beetje speels op een elegante manier. U zou dus kunnen zeggen dat PUPA hét make-up merk is voor vrouwen die houden van design, kwaliteit en meegaan met de nieuwste trends.

PUPA make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en de make-up heeft een hoog pigmentgehalte met kleurvastheid. Hiernaast is de make-up niet op dieren getest. Naast visagisten is nu PUPA nu ook onder veel bekende Nederlands dé musthave onder de make-up.

PUPA heeft een breed assortiment aan make-up producten, zoals foundation, mascara, lipstick, nagelverzorging en nog veel meer. Naast losse setjes van PUPA make-up zijn er ook hippe limited edition kit’s en verschillende looks te verkrijgen, zoals bijvoorbeeld de 50’s Dream voorjaarscollectie, Nail Art Mania Bubbles en de PUPA Vamp! Mascara kit van dit jaar.

Bent u zo’n vrouw die meegaat met de nieuwste en hipste trends qua kleding en dit ook terug laat komen in uw make-up? Dan is PUPA make-up helemaal iets voor u!

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of vragen over PUPA make-up? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

 

bottom of page