top of page

GREEN LIGHT IS HET ITALIAANSE MERK WAARVAN WERELDWIJDE MISSIE IS SCHOONHEID EN WELZIJN

 

De Green Light Line is het resultaat van meer dan vijftig jaar ervaring en een constante groei in de haarverzorging industrie.

 

Gewijd aan hedendaagse haarstylisten, Green Light is een project van internationaal belang dat geeft tot een wereldwijde ambassadeur van de Italiaanse ervaring en stijl zijn. Tegenwoordig is de Green Light merk staat synoniem voor kwaliteit en voortdurende innovatie in meer dan honderd landen.

Green Light levert 's werelds beste haarstylisten met producten, diensten, structuur, uitrusting van geavanceerde technologie, innovatieve communicatie-instrumenten en een organisatie die dynamische, efficiënte en zeer professionele, één die voor het eerst mensen zet en zorgt voor welzijn van de Klant. Green Light beschouwt human resources een element van primair belang; om deze reden is het altijd geïnvesteerd in haar partners, door te geloven in hun potentieel en het motiveren van hun professionele vooruitgang.

Het is dankzij deze rijkdom van de menselijke vaardigheden en de kracht van de groep, verenigd door dezelfde waarden en doelstellingen, dat Green Light een internationaal succes voor meer dan een halve eeuw is geweest en nu is de oplossing voor al diegenen die het verspreiden hoogste uitdrukking van schoonheid, wellness en Italiaanse stijl.

 

 

bottom of page